Afspraken vrije zelfpluk (zonder abonnement)

Goede afspraken maken goede vrienden. Je mag op ons veld rondlopen om je fruit te plukken, maar we verwachten wel van je dat je je aan enkele afspraken houdt. 

 1. Je bent voor de vrije zelfpluk welkom tijdens onze openingsuren. Deze kunnen variëren naargelang het weer. De actuele openingsuren vind je steeds op onze website, op het bord aan ons veld, en communiceren we ook via instagram en facebook. 
 2. Registreer je altijd eerst even in de winkel bij boerin Tinne. Je gaat het veld niet op vooraleer je even bij haar bent gepasseerd. 
 3. Je krijgt van ons plukemmers van VremdVeld mee om in te plukken. Dit om het wegen gemakkelijk te houden. Na het plukken kun je je fruit overladen in je eigen recipiënt. De plukemmers blijven bij VremdVeld
 4. VremdVeld geeft duidelijk met fluo vlaggetjes aan waar je mag oogsten en boerin Tinne vertelt je bij ontvangst hoe je dit best doet. Heb je twijfels of vragen, of is er iets niet duidelijk, dan kun je steeds bij ons terecht. Je mag enkel daar komen waar wordt aangegeven dat er geoogst mag worden. De groentepercelen en de tunnels zijn zeker niet toegankelijk!
 5. Je betaalt wat je oogst. Prijzen worden op het infobord op het terrein weergegeven. Betalen kan cash of met payconiq. Er is geen bancontact. 
 6. Eens een bes proeven mag (je moet toch weten wat je plukt), maar het is niet de bedoeling om er je maag (of die van je kinderen) mee te vullen.
 7. Je voorziet zelf je verpakkingsmateriaal om je oogst naar huis te vervoeren. We voorzien voor de zekerheid zelf kartonnen doosjes (tegen betaling) als je jouw verpakking vergeten bent.

Algemene afspraken

Nog enkele andere, algemene zaken rond het bezoeken van ons veld. 

 • Hou je hond op ons veld aan de leiband. Gebruik een zakje als hij ergens een hoopje heeft gelegd. Wij werken regelmatig op onze knieën en het is dan echt niet fijn om te laat te zien dat er iets lag... 
 • Volwassenen zijn altijd verantwoordelijk voor hun kinderen. Hou steeds een oog op hen, zodat ze niets plukken dat niet geplukt mag worden of dat ze niets beschadigen.  VremdVeld kan niet aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen op zijn terreinen.
 • Parkeren gebeurt enkel op legale wijze. We verstoren de omgeving niet door wildparkeren tijdens het oogsten of het ophalen van de pakketten. Fietsers zien we graag komen.
 • Respect voor de anderen, de groenten, het fruit, de bloemen, de dieren en het land is de basis van ons project.
 • Klachten, opmerkingen of suggesties geef je zo snel mogelijk en schriftelijk door via info@vremdveld.be of spreek ons even aan.