De gezichten van VremdVeld

Boer Bart

Boer Bart was in een vorig leven ingenieur bij Atlas Copco. Omdat hij zo graag buiten in de natuur bezig is en propere handen maar niets zijn,  besloot hij bij Landwijzer een opleiding in de biologische landbouw te volgen.  Tijdens deze 2 intensieve jaren is niet alleen de kennis en ervaring in groente- en fruitteelt gegroeid, maar ook de goesting om zelf te beginnen telen. 

 

Bart is de bezige bij op de boerderij en brengt een groot deel van zijn tijd daar door. 

Boerin Tinne

Tinne werkt op de dienst Duurzaam Milieu- en Natuurbeleid van provincie Antwerpen. Zij combineert haar werk daar met de boerderij. Ze zit graag tussen het fruit, de bloemen of tussen de opgroeiende plantjes (in de couveuse dus).

 

Daarnaast is ze opgeleid tot chocolatier en volgt ze andere cursussen in de bakkerij-afdeling van CVO Antwerpen. Het idee leeft om in de toekomst het zelf geteeld lekkers te verwerken in bijvoorbeeld sorbet en pralines.

 


Boerenkindjes Pepijn en Jasmijn

Pepijn en Jasmijn zijn de twee kindjes van Tinne en Bart. Het VremdVeld is hun speeltuin. Ze gaan graag op zoek naar beestjes, rapen eitjes bij de kippen en houden het meest van verse zelfgeplukte besjes.