Boer Bart was in een vorig leven ingenieur bij Atlas Copco. Omdat hij zo graag buiten in de natuur bezig is en propere handen maar niets zijn, besloot hij bij Landwijzer een opleiding in de biologische landbouw te volgen. Tijdens deze 2 intensieve jaren is niet alleen de
kennis en ervaring in groente- en fruitteelt gegroeid, maar ook de goesting om zelf te beginnen telen.
In 2017 ging hij voltijds aan de slag met de opstart van VremdVeld. 2018 was het eerste volledige groei- en dus ook pakkettenseizoen. Ondertussen zijn we al verschillende jaren bezig, en de
goesting en passie zijn nog steeds even groot!
Tinne heeft een geschiedenis in de milieusector. Ze zit graag tussen het fruit, de bloemen of tussen de opgroeiende plantjes (in de couveuse dus), maar draait op het hele veld mee. In de
zomer is ze vooral bezig met de fruitpluk en het verpakken voor verkoop.
Daarnaast is ze opgeleid tot chocolatier. Het zelf geteeld lekkers verwerkt ze in sommige periodes in sorbet en pralines. Unieke smaken die je nergens anders vindt.