Workshops blije bloemen

 

Word je blij van bloemen en van blije bloemen plukken, maar weet je niet hoe je ze mooi in een boeket kunt combineren? Dit geluid hoorden we wel vaker. Daarom slaan VremdVeld en Fluitekruid de handen in elkaar om workshops te organiseren.

 

Het aantal plaatsen is beperkt, om de ondersteuning tijdens de workshop zo optimaal mogelijk te houden.

 

Wil je graag met een groep komen, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsactiviteit, neem dan gerust even contact met ons op (info@vremdveld.be). We bekijken graag samen de mogelijkheden en mogelijke data.

Workshop Blije Boeketten

We leiden je rond op het bloemenveld van VremdVeld en vertellen je hoe we onze bloemen kweken. Je komt te weten waarom onze bloemen blije bloemen zijn. We vertellen je wanneer je welke bloem best plukt om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten. 

 

Nadien plukken we samen mooie, verse bloemen om in ons boeket te steken. We geven je een reeks handige tips om een prachtig boeket samen te stellen en helpen je om de technieken toe te passen. Zo kun je met een supervers, mooi boeket naar huis gaan.

 

Leen en Tinne maken de dag volledig door een lekker aperitiefje, koffie of thee, wat verfrissing als het warm is, en een zoetigheid met lekkers van het VremdVeld te voorzien.

 

Wie wil kan nadien de rest van het veld nog ontdekken.

 

Je hoeft zelf geen materiaal te voorzien, wij voorzien alles.

  • Wanneer: zaterdag 22 juni, zaterdag 7 september of 28 zaterdag 28 september. Telkens van 9h30 tot 11h30
  • Waar: VremdVeld, Broederlozestraat in Vremde naast nummer 86
  • Aantal deelnemers: min 5, max 10. Bij minder dan 5 deelnemers gaat de workshop helaas niet door. Uiteraard betalen we in dat geval het inschrijvingsgeld terug.
  • Prijs: 50 € - te betalen bij inschrijving. Annuleren met terugbetaling is mogelijk tot 30 dagen voor de workshop
  • Inschrijven: stuur een mail naar info@vremdveld.be