Pakketten

Wij hebben abonnementen voor CSA groentepakketten, fruitpakketten en bloemen. We telen alles biologisch. Leveren doen we in 4 ophaalpunten. 

 

Je kunt inschrijven voor enkel groenten, fruit of bloemen, of voor een combinatie van de drie. Praktische info vind je onderaan deze pagina.  Het nieuwe seizoen start eind april / begin mei. 

 

 Wil je in tussentijd toch al kunnen af en toe kunnen genieten van onze groenten, fruit of bloemen? Hou dan onze webshop in de gaten. Wat we te veel hebben voor onze pakketten, bieden we hier aan.

BE-BIO-02

Groenten

We voorzien 38 weken groentepakketten (in wekelijks pakket). We beginnen eind april / begin mei  en het loopt door tot eind januari / begin februari. In de week van 15 augustus, in de herfstvakantie en in de kerstvakantie zijn er geen groentepakketten. 

 

We telen een 60-tal verschillende soorten groenten op het veld. Hiermee proberen we voldoende variatie te brengen in de pakketten. Enkel als we door omstandigheden te weinig zouden hebben, of om wat variatie te brengen in het begin van het seizoen of op het einde, gaan we op zoek naar extra groenten bij bioboeren uit de buurt.

Groot

6 à 7 soorten

3 à 4 personen

900€ (23,7€/week)

Medium

5 à 6 soorten

1 à 2 personen

515€ (13,55€/week)

Mini

3 à 4 soorten 

1 (kleine) eter

310€ (8,16€/week)


Variaties

Tweewekelijks groot: 450€

Tweewekelijks medium: 257,5€

Tweewekelijks mini: 155€

Afwisselend groot / medium: 707,5€

Afwisselend groot / mini: 605€

Afwisselend medium / mini: 412,5€

Proefpakket

4 opeenvolgende weken

Groot: 90€

Medium: 51,5€

Mini: 31€


Fruit

We hebben verschillende soorten fruit op ons veld staan. Afhankelijk van wat er rijp is vind je meerdere soorten en een grotere hoeveelheid fruit in je pakket. Lees meer over het fruit dat we beschikbaar hebben, en hoe de pakketten eruit kunnen zien. Dit kan je helpen inschatten of je een of meerdere pakketten wil. Het fruit van onze pakketten komt hoofdzakelijk van ons veld.

 

Enkel als we door omstandigheden niet voldoende hebben, gaan we bij bioboeren uit de buurt op zoek naar extra fruit. We vullen onze fruitpakketten niet aan met tropisch fruit (geen kiwi's, bananen, appelsienen, ... )

 

In de week van 15 augustus nemen we zelf even verlof, en zijn er geen fruitpakketten. 

 

 • seizoen = 20 weken - loop van mei tot september
 • 2 à 3 soorten fruit per week
 • Wekelijks / tweewekelijks
 • 235€ / 117,5€
 • Meerdere pakketten per inschrijving mogelijk

Bloemen

Wij zetten een boeket seizoensbloemen voor je klaar. We gebruiken enkel bloemen van op ons veld.  Lees meer over onze bloemen.  In de week van 15 augustus nemen we zelf even verlof, en zijn er geen boeketten. 

 • seizoen = 20 weken - juni tot oktober
 • tweewekelijks / maandelijks
 • 230€ / 115€

Praktisch

Ophaling pakketten

 • VremdVeld: maandagavond van 17h tot 19h
 • In Ranst (Vaartstraat): maandagavond van 19h30 tot 21h
 • In Boechout (Breemlaan): donderdagavond van 18h tot 20h
 • In Hove (Wayenborg): donderdagavond (17h tot 22h) 

Ons seizoen verschilt voor groenten, fruit en bloemen, en loopt niet het ganse jaar door. Als je met vakantie gaat, loopt je abonnement  door. Groenten, fruit en bloemen stoppen immers niet met groeien, en zijn er maar in een bepaalde periode.  

 

In de week van 15 augustus en herfst- en kerstvakantie nemen we zelf ook even verlof, en zijn er geen pakketten. 

Verhinderd?

Kun je je pakket niet ophalen door verlof of ziekte? Geef je pakket van die week dan door aan iemand anders (familie, vriend, buur, ...). Lukt dat niet, laat dan even iets weten. Zo vermijden we dat we groenten, fruit of bloemen moeten weggooien.

Extra

De zelfpluk fruit en bloemen is tijdens het ophaalmoment ook geopend voor wie een oogstaandeel heeft.

De zelfpluk is niet inbegrepen in het oogstaandeel. Je kunt tijdens het seizoen ook extra fruit, soms groenten, bloemen en honing bijbestellen. Dit staat los van het fruitpakket. 

Betalen

Als betalen in een keer niet evident is, kun je ervoor kiezen om je betaling te spreiden over vier opeenvolgende maanden. Om de administratieve last voor onszelf te beperkten, draagt in een keer betalen onze voorkeur weg. 

Nieuwsbrief

We houden je wekelijks op de hoogte van de inhoud van de groentepakketten en de nieuwtjes op de boerderij. Via de mail die je ontvangt kun je ook nog bijbestellingen plaatsen. 

Bekijk ook even ons huisreglement