Bestellen van vers fruit, diepvriesfruit en fruitsap

Verse bessen verwachten we in de loop van juni. Ondertussen kun je wel nog wat diepvriesfruit en sap bestellen. 

Stap 1: leg eerst je ophaallocatie met bijhorend ophaalmoment in je winkelmandje

Stap 2: kies je producten

Appel Boskoop / goudreinette - 1 kg

Lekkere boskoopappelen (ook goudreinette genoegmd) van bioboer Busschots in Lier. De boskoop is een verfrissende, sappige en toch zoete appel. Het is een eet- en stoofappel. Hij wordt zoeter als hij nog wat ligt.  

3,00 €

  • 1 kg
  • Beschikbaar

Appel Topaz - 1 kg

Onze eigen geteelde Topaz-appeltjes. Frisse, stevige, sappige appeltjes met een zoetzure smaak. 

3,00 €

  • 1 kg
  • Beschikbaar

Diepvries Aardbeien 1kg

De aardbeien die niet afgeplukt werden in de zelfpluk of voor bestellingen, plukten we af om los in te vriezen. Het resultaat is een zakje van 1kg met prachtexemplaren. Je kunt ze gebruiken voor 's ochtends in je yoghurt, in smoothies, in cake, confituur mee te maken, ... 

8,00 €

Diepvries Frambozen 1kg

De frambozen die niet afgeplukt werden in de zelfpluk of voor bestellingen, plukten we af om los in te vriezen. Het resultaat is een zakje van 1kg met prachtexemplaren. Je kunt ze gebruiken voor 's ochtends in je yoghurt, in smoothies, om taarten mee te versieren, confituur mee te maken, ...  

12,00 €

Diepvries Rode bessen 1kg

We plukten een deel van onze rode bessen af, en ritsten ze af om in te vriezen. Een zakje lekkere diepgevroren rode bessen om zelf confituur of andere lekkere dingen mee te maken. 

8,00 €

Rode bessensap

Geperst sap van onze eigen rode bessen.  Verdund en wat suiker (5%) toegevoegd, zodat je het zo kunt drinken.  Goed schudden voor gebruik.

3,15 €

Rode bessensap 100% 250ml

Geperst sap van onze eigen rode bessen. Onverdund, zonder extra toevoegingen. 100% puur dus. Heerlijk in cocktails, aangelengd met bruiswater, gemengd met ander fruitsap, ... 

3,15 €

Frambozensap 100% 250ml

Geperst sap van onze eigen frambozen. Onverdund, zonder extra toevoegingen. 100% puur dus. Heerlijk in cocktails, aangelengd met bruiswater, gemengd met ander fruitsap, ... Bio in omschakeling (BIO-BE-02)

3,15 €

Groenten

Verse groenten van ons veld

Bloemen en kruiden

(Eetbare) bloemen, kruiden, maar ook plantgoed van groenten en dergelijke - van eigen teelt 

Zoet

Honing, chocolade producten, sorbet, ... (eigen productie)


Ophalen in Ranst

Je wil ophalen in Ranst: Vaartstraat 56 (welkom langs de oprit). Kies je ophaalmoment hier en leg in je winkelkarretje. Heb je een (twee)wekelijks pakket, dan hoef je dit niet in te vullen. We leveren je bestelling mee met je pakket.  

0,00 €

  • Beschikbaar